2021-07-12 11:23:38• hírek • Bede Emőke

Verekedés a strandon: több személyt is megbírságoltak

Képünk illusztráció. Forrás: A strand Facebook-oldala
Képünk illusztráció. Forrás: A strand Facebook-oldala

Nem mindennapi képsorok szemtanúi lehettek azok, akik vasárnap délután Nagykárolyban strandoltak, néhány fiatal ugyanis olyannyira összeszólalkozott a fürdő területén, hogy a vitát egy verekedéssel próbálták lerendezni.

A Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség az esettel kapcsolatban hétfő délelőtt közölte, hogy a nagykárolyi rendőröket vasárnap 17 óra körül értesítették a balhéról, melynek résztvevőit rövid időn belül sikerült azonosítani. Három fiatalember az 1991/61-es törvény megsértése miatt pénzbírságot kapott, a büntetések összértéke 400 lej - derül ki a hatóság tájékoztatásából.


A PresaSM.ro egyébként úgy tudja, hogy a vita két, egyazon baráti társaságba tartozó fiatalember között pattant ki, akik először lökdösni, majd ütlegelni kezdték egymást, ezt követően pedig a többiek is beszálltak a bunyóba. A jelenetet látva valaki tárcsázta a 112-es segélyhívót, azt állítva, hogy 15-en is megsérültek a dulakodásban. A helyszínre két rendőrségi egység és több mentő is kivonult, a valóságban azonban csupán egyetlen személynek volt szüksége egészségügyi ellátásra.


Hogy mégis min szólalkoztak össze ennyire a fiatalok, azt továbbra sem tudni, a strand üzemeltetői azonban mindenkit biztosítottak arról, hogy egyedi esetről volt szó, a biztonsági személyzet továbbra is mindent elkövet annak érdekében, hogy megelőzzék a hasonló incidenseket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: